0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - MAY 18: Head coach Dimitris Itoudis reacts during the Turkish Airlines Euroleague Final Four Belgrade 2018 Semifinal match between CSKA Moscow and Real Madrid at Stark Arena on May 18, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

CSKA LAKO PROTIV PANATINAIKOSA: Sve je bilo jasno nakon prvog poluvremena!

Objavljeno: 12.01.22 u 23:22

Lagana pobeda tima iz Moskve!

Košarkaši Panatinaikosa dočekali su na svom terenu ekipu CSKA iz Moskve u okviru 20. kola najjačeg klupskog takmičenja u EvropiEvrolige. Konačan rezultat bio je dosta loš po domaći sastav jer su gosti slavili rezultatom 74:98.

Najbolji u redovima pobedničkog tima bio je Grigonis sa 19 poena, dok je Heket imao 17 poena i po šest uhvaćenih lopti i podeljenih asistencija, a Šengelija je dodao 16 poena. Kod poraženog sastava istakli su se Papapetru sa 16 i Peri sa 15 ubačenih poena, a dvocifren je bio još Mejkon sa 11 poena.

CSKA je trenutno 7. na tabeli Evrolige sa 11 pobeda i sedam poraza, dok se ekipa Panatinaikosa nalazi na 17. poziciji sa svega četiri pobede i čak 14 poraza.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter