0
Domaći fudbal

Fudbal-Crvena Zvezda-Promocija Ohi Omoijuanfo novi igrac player Season 2021/2022 Cukaricki v Crvena Zvezda Beograd, 11.01.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA DOVODI DESNOG BEKA IZ VALENSIJE: Mrkela najavio veliki transfer – postoji obostrana želja!

Objavljeno: 11.01.22 u 20:40

Bilo bi to sjajno pojačanje.

Samo što je Ohi Omoižuanfo stigao u Crvenu zvezdu, a već se vrlo brzo očekuju nova pojačanja. Naime, crveno-beli već duže vreme traže kvalitetno rešenje na poziciji desnog beka, a izgleda da je došao trenutak za to.

Pre nekoliko dana Đanluka di Marcio je najavio da je Zvezda ozbiljno zainteresovana za fudbalera Valensije Kristijana Pičina, kao i da su jedini u trci za potpis ovog igrača. To je sada direktno prokomentarisao i sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela koji je istakao da se sa Pičinijem razgovara i da postoji obostrana želja za realizaciju transfera.

– Razgovaramo sa Pičinijem, postoji obostrana želja da se taj transfer realizuje. Razgovaramo i sa Valensijom, nadam se da ćemo u skorije vreme imati i Pičinija pred vama, istakao je Mrkela.

On je u Valensiju stigao 2018. godine iz Sportinga i to za obeštećenje od 8 miliona evra. U prvoj sezoni na Mestalji, odigrao je 37 utakmica, ali je u avgustu 2019. godine doživeo tešku povredu kolena. On je pauzirao do kraja godine, pa je u maju 2020. imao novu operaciju.

Na samom kraju prošle sezone odigrao je svega 3 meča, a ove godine nije bio u konkurenciji za tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter