0
Evrokup

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘PARNI VALJAK’ IGRA PRVI EVROPSKI MEČ U OVOJ GODINI: U ‘Štark arenu’ sutra siže Trento, Žoc o kadrovskim problemima!

Objavljeno: 11.01.22 u 13:32

Prvi evropski duel u 2022. godini, KK Partizan će odigrati 12.01. od 20:30 u najvećoj dvorani na Balkanu.

U sredu, 12. januara, košaraši Partizana će odigrati svoj prvi evropski meč u 2022. godini. U okviru devetog kola Evrokupa, u Štark arenu stiže italijanski Trento, tim sa kojim su se crno-beli često sastajali u poslednjih nekoliko sezona.

Prodaja ulaznica za sutrašnji meč odvija se putem servisa Ticketline, a na dan utakmice, dnevne karte će se prodavati i na blagajni Štark arene od 17:30 do početka meča.

Nakon pobeda protiv Zadra i Splita, trener crno-belih, Željko Obradović je pred duel sa Trentom izjavio:

Prva stvar koja je dobra je da ćemo igrati tu utakmicu, s obzirom da smo svedoci dosta otkazanih mečeva zbog kovida. Ekipa Trenta će doputovati u nešto izmenjenom sastavu, imaju iste probleme kao i mi. Na žalost, dva igrača su u procesu oporavka, ali ono što je bitno jeste da smo obavili dobre treninge u poslenjih nekoliko dana i da ćemo probati da odigramo najbolju moguću utakmicu. Nadam se da će testovi koji radimo pokazati da su Aleksa i Nemanja negativni i da će se i oni uskoro priključiti ekipi – poručio je Obradović.

Najmlađi prvotimac crno-belih, Gregor Glas, pred sutrašnji duel kaže:

– Bitna utakmica za nas. Ekipa Trenta igra bolje nego što to rezultati pokazuju. Moramo biti obazrivi kada je u pitanju njihov skok u napadu. U našem napadu da igramo stvari koje pripremimo, a u odbrani da igramo agresivno, sa puno snage i da komunikacija bude dobra – istakao je Glas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter