0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021- Novak Djokovic (SRB) v Soonwoo Kwon (KOR) Beograd, 21.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

NOVAKOVA AUDIO PORUKA KOJA JE ZABRINULA ČITAV SVET: Za sada sam slobodan čovek, ali videćemo šta donosi sutra! (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.22 u 20:17

Najverovatnije je pričao sa bratom.

Uspeo je najbolji svetski teniser Novak Đoković da se „izbori“ sa svim nedaćam koje su ga zadesile u Australiji, a uveliko je počeo i da trenira. Srpski as je nakon nekoliko dana u izolacije u hotelu odneo pobedu na sudu, pa mu je konačno dozvoljeno da radi ono što najviše voli.

Đoković je nakon puštanja na slobodu vrlo brzo odradio trening, a na Jutjubu je isplivao i jedan audio snima, koji je Novak najverovatnije poslao bratu, ali to za sada nije potvrđeno. Srpski teniser je osobu sa druge strane oslovio sa „tebra“, a iskazao je zabrinutost oko svega što se može desiti.

– Tebra, pušten sam, ovaj, evo me u kući, sve je ok za sada. Objavljujem upravo saopštenje, kratko jako sa terena, igrao sam i tenis, stigao sam i to. Za sada sam slobodan čovek, videćemo šta donosi sutra, rekao je Novak Đoković.

Podsećamo, advokat Vlade Australije je na suđenju istakao da i pored Novakove pobede, ministar ima pravo da ga deportuje, tako da je sada njegova sudbina u rukama Aleksa Hoka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter