Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021- Novak Djokovic (SRB) v Soonwoo Kwon (KOR) Beograd, 21.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©
in ,

NOVAKOVA AUDIO PORUKA KOJA JE ZABRINULA ČITAV SVET: Za sada sam slobodan čovek, ali videćemo šta donosi sutra! (VIDEO)

Najverovatnije je pričao sa bratom.

Uspeo je najbolji svetski teniser Novak Đoković da se „izbori“ sa svim nedaćam koje su ga zadesile u Australiji, a uveliko je počeo i da trenira. Srpski as je nakon nekoliko dana u izolacije u hotelu odneo pobedu na sudu, pa mu je konačno dozvoljeno da radi ono što najviše voli.

Đoković je nakon puštanja na slobodu vrlo brzo odradio trening, a na Jutjubu je isplivao i jedan audio snima, koji je Novak najverovatnije poslao bratu, ali to za sada nije potvrđeno. Srpski teniser je osobu sa druge strane oslovio sa „tebra“, a iskazao je zabrinutost oko svega što se može desiti.

– Tebra, pušten sam, ovaj, evo me u kući, sve je ok za sada. Objavljujem upravo saopštenje, kratko jako sa terena, igrao sam i tenis, stigao sam i to. Za sada sam slobodan čovek, videćemo šta donosi sutra, rekao je Novak Đoković.

Podsećamo, advokat Vlade Australije je na suđenju istakao da i pored Novakove pobede, ministar ima pravo da ga deportuje, tako da je sada njegova sudbina u rukama Aleksa Hoka.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PIKSI ‘KOLEKCIONAR’ NAGRADA: Selektor dobio novo priznanje, od posebnog značaja za njega!

ZVEZDA DOVODI DESNOG BEKA IZ VALENSIJE: Mrkela najavio veliki transfer – postoji obostrana želja!