0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MerkurXtip tiket dana: Mihajlovićeve muke na Sardiniji

Objavljeno: 11.01.22 u 11:06

Jedan od zanimljivijih mečeva današnjeg dana igraće se u Kaljariju gde gostuje Bolonja našeg trenera Siniše Mihajlovića, a situacija sa bolesnim i povređenim igračima je katastrofalna za oba tima.

Takođe, pratićemo situaciju u Premijer ligi i u najavi interesantan duel Sautemptona i Brentforda, a noć je rezervisana za raspucavanje u NBA ligi.

Cagliari – Bologna GG(1.80)

Kaljari je u opasnoj zoni i već je u situaciji da mu svaki novi osvojeni bod možda znači opstanak u italijanskoj eliti. S druge strane, Bolonja je u dobroj situaciji i ne mora da brine već može do kraja sezone da se posveti stvaranju igrača za nove izazove. Veliki problem je aktuelan u timu Siniše Mihajlovića jer je desetkovan, pa i treninzi teško funkcionišu, a ostaje da se vidi u kakvom će sastavu istrčati na teren na Sardiniji. Prema dostupnim podacima, Kaljariju fali devet, a Bolonji čak 12 igrača iz pogona, pa će biti veoma zanimljivo sačekati epilog ovog meča.

New Orleans – Minnesota  Ukupno poena 227.5+ (1.95)

Pelikansi još muku muče sa povredama veoma važnih igrača pa su zato na skoru 14-26, dok Minesota nešto bolje stoji i zauzima trenutno 8. mesto u Zapadnoj konferenciji. Bez obzira na sve, Nju Orleans gaji prepoznatljivi brzi stil košarke i uvek se vodi filozofijom „na koš više“ što dobro znaju svi poznavaoci NBA prilika. U prošlom meču u Luizijani, Minesota je slavila pobedu od 14 poena razlike, a i sada je favorit, ali puno toga u igri „vukova“ zavisi od Taunsa koji je tada upisao 28 poena. Minesota je u poslednja dva meča upisala pobede ubacivši 141 i 135 poena.

HPK– Jukurit Mikkeli Ukupno golova 4.5-(1.95)

Džukurit je upisao tri vezane pobede i tako ušao u krug ekipa koje će se naći u četvrtfinalu plej-ofa u jakoj finskoj ligi, a Hamenlina (HPK) je u situaciji da se bori za osminu finala doigravanja, mada može da se očekuje i da prođe u gornji deo tabele. Upravo ovaj meč može da bude jedan od odlučujućih za taj podvig pa se s pravom očekuje tvrda utakmica. Gosti su minimalni favoriti iako nisu pobedili HPK u gostima u poslednjih devet mečeva.

Southampton – Brentford 1(2.10)

Iako je u sigurnoj zoni, sve češće se Sautempton greškom ubacuje u kontekst priče za opstanak jer ima čak 10 bodova više od ugroženih ekipa. Danas će klub sa samog juga Engleske imati priliku da pobedom zaključi bilo kakve loše priče i eventualno preskoči Brentford koji se do sada pokazao kao veoma interesantan klub. Domaći nisu poraženi u protekla tri teška meča, a Brentford je sjajnom pobedom nad Aston vilom prekinuo nešto lošiji niz. Ipak, zbog nešto težeg rasporeda u kom je bio i prošao veoma dobro, te zbog domaćeg terena, Sautempton ima ulogu favorita.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter