0
ATP

(191007) -- SHANGHAI, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- Andy Murray of Britain reacts during the men's singles first round match between Andy Murray of Britain and Juan Ignacio Londero of Argentina at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, on Oct. 7, 2019. (Xinhua/Ding Ting)

MAREJ PODRŽAO NOVAKA, ALI MU TRAŽI ODGOVORE NA NEKA PITANJA: Siguran sam da hoće – nadam se da možemo da okrenemo stranicu!

Objavljeno: 11.01.22 u 21:23

Želi određene odgovore.

Britanski teniser Endi Marej i dugogodišnji prijatelj Novaka Đokovića, prokomentarisao je čitavu situaciju u kojoj se našao Srbin. On je istakao da je pozitivno to što je na slobodi, ali da ima nekoliko pitanja na koje očekuje da Novak da odgovor.

– Pozitivno je što više nije u pritvoru. Jasno je da je pobedio na sudu. Nadam se da sad može da se fokusira na tenis, počeo je Marej a potom dodao:

– Ima još nekoliko pitanja na koje bi trebalo da odgovori. O izolaciji i tako dalje, siguran sam hoće. Ovde sam da igram i osvajam turnire. Dobio sam prvi meč posle tri godine, frustrirajuće je za igrače, nisam u Melburnu da bih pričao o takvim situacijama.

Za sam kraj istakao je da mu je drago što će se najbolji nadmetati na turniru.

– Nadam se da možemo da okrenemo stranicu. Pobedio je na sudu, sjajan je bio i izgleda da će biti na Australijan openu. Sviđa mi se što će se najbolji nadmetati, iako ima par pitanja. Dok ne dođu odgovori, teško je dati konačan sud, zaključio je Endi Marej.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter