0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

KIRJOS ŽESTOKO BRANI NOVAKA: ‘Sramota me je kao tenisera iz Australije!’

Objavljeno: 11.01.22 u 14:22

Promenio je ‘ploču’!

Australijski teniser Nik Kirjos šokirao je sve, kada je pružio podršku srpskom teniseru Novaku Đokoviću. On je obično bio veoma oštar prema prvom reketu sveta, ali ga je sada podržao nakon sramotne reakcije australijskih vlasti.

‘Znamo svi da mediji stvaraju oluju, sa mojom pričom i svime što se dešava oko Novaka. Osećam se posramljeno kao australijski sportista koji je svedok šta je taj momak uradio za nas i ceo sport. Mislim da nije u redu kako to radimo, ali mediji vole to, vole da dele narod.’ – rekao je Kirjos i potom dodao:

‘Trenutno se osećam loše i preduzimam sve mere predostrožnosti. Učiniću sve što je u mojoj moći da igram na Australijan openu i pružim dobru predstavu.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter