0
Evroliga

Head coach Sarunas Jasikevicius Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2021/22 Beograd, 14.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

JASIKEVIČIJUS POBESNEO ZBOG KORONE: Pre 10 godina bi popili dve šolje čaja i otišli na posao, a sada…

Objavljeno: 11.01.22 u 21:48

Prekipelo mu je zbog izostanaka.

Trener Barselone Šarunas Jasikevičijus je nakon poraza a domećm terenu od ekipe Manrese bio besan zbog situacije sa kovidom. On je istakao da bi se za ovakav virus pre 10 godina popile dve šolje čaja, a sutra bi se već išlo na posao.

– Neću da govorim mnogo, jer svako tumači moje reči kako želi. Da nam je neko u Litvaniji pre 10 godina rekao za ovaj virus, verovatno bismo popili dve šolje čaja i sledećeg dana otišli na posao, počeo je Jasikevičijus.

(191120) — KAUNAS, Nov. 20, 2019 (Xinhua) — Head coach of Zalgiris Kaunas Sarunas Jasikevicius reacts during the Euroleague basketball regular season match between Lithuania’s Zalgiris Kaunas and Greece’s Panathinaikos OPAP Athens in Kaunas, Lithuania, Nov. 19, 2019. (Photo by Alfredas Pliadis/Xinhua)

Svedoci smo da sve lige na svetu imaju ogromne probleme zbog kovorne, utakmice se odlažu i sada je teško prognozirati da li će se sve odigrati na vreme.

– Sada imamo omikrone, deltakrone, kovide… Ne znam kome su potrebne te stvari, ali ne slažem se sa dosta toga. Kada god kažem nešto o tome, ne vidim da moje reči izađu, jer verovatno ne donosi svima korist, zaključio je trener Barselone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter