0
ATP

from left Goran Djokovic Aleksandra Saska Veselinov Srdjan Djokovic and Dijana Djokovic Skup podrske Novak Djokovic u organizaciji porodice Djokovic Beograd, 08.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ĐOKOVIĆEVA MAJKA DIJANA UPLAŠENA ZBOG POTENCIJALNE DEPORTACIJE: Zabrinuta sam, on nije političar, kriminalac niti ubica! (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.22 u 23:55

Bila je vidno potresena.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković proteklih dana je proživeo velike neprijatnosti u Australiji. Naime, njemu je ukinuta viza, pa je nakon žalbe i pobede na sudu, konačno počeo da trenira pred Australijan open.

Dok je Novak bio u izolaciji u hotelu i kada su mu vlasti Australije pretile deportacijom, njegova porodica je u Beogradu organizovala proteste. Nakon svega toga, Novakova majka Dijana je za Kanal 7 govorila o svemu što se piše po novinama, a tom prilikom je istakla da je zabrinuta i da njen sin nije političar, kriminalac ni ubica.

– Čitam novine i vidim da postoji mogućnost da ga deportuju. Zabrinuta sam. Svi se molimo da ostane tamo i igra. Nemojte ga izbaciti. On je teniser. Nije političar, nije kriminalac, nije ubica, počela je Dijana Đoković, a potom i dodala:

– Ne znam zašto je problem ako ne želi da se vakciniše. To je njegov izbor. Možete ga progoniti i stvarati mu pritisak da to učini… Možete svaki dan raditi PCR test ili što god želite i videćete da je zdrav. Dakle, u čemu je problem, zaključila je majka najboljeg svetskog tenisera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter