0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

NEZAPAMĆENI SKANDAL NA AO: Tomićev razgovor sa sudijom šokirao čitav teniski svet – Bernard usred meča žestoko napao organizatore zbog korone! (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.22 u 09:50

Bernard Tomić izgubio je u kvalifikacijama za Australijan open od Romana Fafjulina sa 2:0 (6:1, 6:4).

Australijski teniser je mnogo puta u karijeri dospeo u centar pažnje, ali ne zbog svojih rezultata na terenu već zbog raznih skandala i šokantnih izjava. Njemu nije strano da jednom rečenicom napravi totalni haos, pa je u jučeršanjem meču još jednom pokazao ‘umeće’ za to.

Danas svi o njemu bruje, ali ne zbog samog meča, već zbog njegovog razgovora sa sudijom. U trenutku kada je gubio 2:1, on se okrenuo ka sudiji i poručio mu da je izmučen, dodajući da sumnja da je pozitivan na korona virus.

Pazi, sigurno ću u naredna dva dana dobiti pozitivan test na koronu, kažem vam. Dobićeš večeru ako ne budem pozitivan u naredna tri dana, u suprotnom ćeš mi ti kupiti večeru – rekao je Tomić besno sudiji.

Tomić je potom osuo paljbu i po organizatorima turnira.

– Ne mogu da verujem da nikoga ne testiraju. Dozvoljavaju igračima da dođu na teren nakon što obave brze testove u sobama. Nema PCR testiranja – otkrio je Tomić pomalo šoknantne detalje.

Nakon meča, australijski teniser je poslat u izolaciju gde bi trebalo da se testira na korona virus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter