0
Evropske lige

(190831) -- BOLOGNA, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Bologna's coach Sinisa Mihajlovic reacts during a Serie A soccer match between Bologna and Spal in Bologna, Italy, Aug 30, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

SINIŠA MIHAJLOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: ‘Čemu PCR test ako su svi vakcinisani? Koga da treniram?’

Objavljeno: 10.01.22 u 11:19

Veliki problemi za Bolonju zbog COVID-19 virusa!

Fudbaleri Kaljarija u utorak dočekuju Bolonju, u okviru 21. kola Serije A. Utakmica je na programu u terminu od 20 časova i 45 minuta. Gostujući tim se susreće sa velikim problemima, a razlog je COVID-19 virusa. U redovima Bolonje ima 10 zaraženih igrača.

Šef stručnog štaba Bolonje, Siniša Mihajlović, razočaran je aktuelnom situacijom i uslovima u kojima se održava takmičenja.

-Smatram, ako su svi vakcinisani, onda nema smisla raditi PCR testiranje. U tom slučaju, omikron postaje malo opasniji od gripa. Kad imate grip, sedite kod kuće i lečite se, a druge ne šaljete u karantin –  kazao je iskusni stručnjak i dodao:

-U našem timu imamo deset osbona sa pozitivnim testovima, ali su svi vakcinisani dva puta, a treća doza je u ponedeljak. Koga ću da pošaljem na teren? Koga da treniram? Čemu sve ovo? Ne mogu odluke da se donose tek tako – zaključio je legendarni Miha.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter