3
Tenis

BELGRADE, SERBIA - MAY 29: Novak Djokovic of Serbia celebrates after his men's singles Final match against Alex Molcan of Slovakia on Day 7 of the ATP 250 Belgrade Open at Novak Tennis Centre on May 29, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PAŽNJA, PAŽNJA: Konačno i to da se desi, Novak se danas obraća svom narodu – pogledajte kada i na koji način!

Objavljeno: 10.01.22 u 12:35

Svi čekaju da se Novak oglasi.

Evo već četiri dana najbolji teniser sveta prolazi kroz pakao u Australiji, a sve ovo vreme provodi u hotelu namenjenom za migrante.

Ipak, u noći za nama, Novak Đoković se suočio sa viktorijanskim sudom, i tom prilikom – pobedio. Prilikom suđenja, Novakovi advokati su na više od 40 strana pokušali da ga odbrane pred federalnim sudom Viktorije, i u tome su uspeli.

Mnogi su se bojali da će Ministar za migracije Australije ponovo ukinuti vizu srpskom teniseru, pošto na to ima pravo četiri sata nakon donošenja odluke. Na svu sreću se to nije dogodilo, al pojedini mediji pišu da postoji mogućnost da se to desi sutra.

Ono što je najbitnije, jeste da je Novak trenutno slobodan, a kako navodi BBC, on će se putem video konferencije obratiti građanima Srbije. Naime, Nole će se priključiti pres konferenciji koju će održati njegova porodica sa početkom od 14.00 časova putem video linka.

0
0

3 Komentara

  1. Mislim da ce Novak krotikovati roditelje da se mnogo ne mesaju Jer je Novak vrlo pametan i sam ce se izboriti za pravdu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Novak i njegova porodica treba da se suzdrze od ostrih komentara prema Vladi i premijeru Australije za sada jer nije sve gotovo, on je bas zbog toga na stand-by-ju! Oni ovim odlaganjem konacne odluke zele upravo da obezbede tisinu sa Novakove strane i tako smire bunt javnosti. Ima vremena kad im Novak moze reci sve „po meri“! Nakon turnira i kad napusti Kenguriju!

    0
    0
    Odgovori
    • Ranny_. Potpuno ste u pravu.Smatram da bi njegov otac trebalo malo da pazi sta prica jer pravi vecu stetu i izaziva na brutalan odgovor.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter