0
Fudbal

Red Star's Guelor Kanga Red Star's El Fardou Ben Nabouhane UEFA Europa League group L football match between Red Star (Crvena Zvezda) and Hoffenheim Belgrade, Serbia, 3.12.2020. December 3. 2020. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

MINIMALNA POBEDA GABONA: Kanga bolji od Bena!

Objavljeno: 10.01.22 u 22:56

Obamejang van tima zbog pozitivnog testa na COVID-19 virus!

U ponedeljak su na programu bile četiri utakmice grupne faze Afričkog kupa nacija, a zanimljivo je da je ishod bio isti na svim mečevima. Poslednji u nizu duela odigran je u terminu od 20 časova.

Reprezentacija Komora odmerila je snage sa selekcijom Gabona. Utakmica na stadionu ‘Ahmadu Ahiđo‘, u prestonici Kameruna, završena je minimalnim trijumfom Gabona (0:1).

Bila je to druga utakmice grupe C, pošto je tokom dana identičnim rezultatom Maroko savladao Ganu.

Publika je prisustvovala jednom interesantnom duelu. Zaključak je jasan, nedostajalo je više pogodaka kako bi svi uživali u pravoj fudbalskoj predstavi. Posed lopte bio je na strani Komora. Očigledno da je ideja selektora Abdoua bila da njegov tim strpljivo organizuje igru i čeka priliku da ugrozi gol rivala. Gabon je imao spreman odgovor na njihovu taktiku.

Jedini pogodak na utamici delo je Arona Bupendza. Fudbaler katarskog Al Arabija zatresao je mrežu Komora u 16. minutu. Prvu asistenciju na takmičenju upisao je Luis Ameka Aučanga.

Na terenu su svih 90 minuta proveli fudbaleri Crvene zvezde. Mohamed El Fardu Ben branio je boje Komora, dok je Gelor Kanga predvodio Gabon.

Komori u narednoj rundi igraju protiv Maroka, dok će Gabon ukrstiti koplja sa Ganom.

Rezultati:

Senegal – Zimbabve 1:0

Gvineja – Malavi 1:0

Maroko – Gana 1:0

Komori Gabon 0:1

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter