0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MerkurXtip tiket dana: Derbi je u Africi

Objavljeno: 10.01.22 u 12:06

U današnjoj ponudi ističu se utakmice iz Afričkog Kupa nacija, a derbi će odigrati Maroko i Gana, timovi koji se iz prikrajka nadaju dobrom plasmanu na ovom šampionatu. Izabrali smo za naše igrače još tri meča gde se očekuje da favoriti bez problema završe posao.

Omonia – Ol. Nicosia 1 (1.70)

Gradski derbi između Omonije i Olimpijakosa iz Nikozije uvek donosi veliku borbu gde najčešće nominalni domaćin bolje prolazi. Kažemo nominalni jer oba tima igraju na istom stadionu. Omonija je trenutno na ivici ostanka u plej-of zoni, a Olimpijakos se i dalje nada da može do kraja ligaškog dela da se domogne gornjeg doma. Oba tima igraju toplo-hladno, s tim što su u poslednjih mesec dana više puta gubili svoje mečeve pa im ovaj susret negde omogućuje izlazak iz krize. Olimpijakos je poslednji put pobedio kao „gost“ još 2000. godine, pa će najverovatnije tradicija da se nastavi.

Morocco – Ghana IX(1.83)

Počeo je Afrički Kup nacija, a prvog dana gledali smo dva veoma zanimljiva duela. Danas nas očekuju četiri utakmice, a najneizvesniju će, barem prema najavama, odigrati Maroko i Gana. Marokanci su, prema predviđanjima, šesti favorit za titulu, a Gana je sedma na toj listi pa se nameće zaključak da ovaj meč može da odluči najpre o pobedniku C grupe gde su još Gabon i Komori. Marokanci su blagi favoriti, ali to malo šta znači u ovakvom meču gde je za obe ekipe ulog veoma veliki.

Toulouse – Nancy 1-1(2.07)

Tuluz ove sezone nišani brzi povratak u Ligu 1, ali iako je na drugom mestu, u drugom rangu francuskog fudbala pet ekipa figurira za plasman u višu ligu. U prvom kolu drugog dela sezone Tuluz dočekuje Nansi, tim koji je po ispadanju iz elite doživeo krah i sada je na poslednjem mestu drugoligaškog karavana. U prvom kolu Tuluz je u gostima slavio ubedljivu pobedu od 4:0 pa je i sada veliki favorit.

HC Kunlun – Tractor H2 (2.5) (1.90)

Gosti iz Čeljabinska su veliki favoriti u ovom duelu i u konstantnoj su borbi sa Magnitogorskom za čelnu poziciju Istočne divizije Kontinentalne hokejaške lige. Traktor je u seriji od šest vezanih pobeda u KHL-u, dok je Kunlun ubedljivo poslednji i ne zna za pobedu u poslednjih 13 utakmica. Ovo će im biti četvrti duel ove sezone, a dva tri prethodna dobio je tim iz Čeljabinska

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter