0
Domaći fudbal

FOTO: FK Proleter

EKSPLOZIJA NA SLANOJ BARI: Bivši igrač Crvene zvezde potpisao za Proleter, Kuzmanović ‘režirao’ još jednu transfer bombu!

Objavljeno: 10.01.22 u 12:58

U poslednjih nekoliko nedelja, u Proleteru su se dogodile velike promene.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović nedavno je preuzeo funkciju sportskog direktora novosadskog tima, i odmah je krenuo sa rekonstrukcijom igračkog kadra.

Proleter je jesenji deo Superlige Srbije završio na 9. mestu sa 27 osvojenih bodova, a kako bi u nastavku prvenstva nastavili sa sjajnim partijama potrebna su i dobra pojačanja.

Baš zbog toga, ekipa sa Slane Bare je danas potvrdila da je novi igrač Proletera proslavljeni srpski napadač Andrija Kaluđerović.

Očekivanja od Andrije su velika, a sa tim se slaže i sportski direktor Proletera:

—Uvideo sam da je problem u slaboj realizaciji golova. Efikasnost tima će da se podigne dolaskom najboljeg strelca Superlige. Očekivanja su velika od Andrije, balans u ekipi je mnogo bitan – rekao je Kuzmanović.

Napadač rođen 5. jula 1987. godine iza sebe ima zavidnu karijeru, branio je boje OFK Beograda, Mačve, Spartak Subotice, Rada, Crvene zvezde, Rasing Santandera, Vojvodine, Aela, Žalgirisa i još nekoliko klubova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter