0
Evropske lige

Serbia's Dusan Vlahovic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VLAHOVIĆ BLIZU OSTRVA: Nakon Arsenala, još jedan velikan iz Premijer lige želi Srbina

Objavljeno: 09.01.22 u 18:49

Španac želi po svaku cenu as Fiorentine.

Iako se mnogo govori o želji Arsenala da dovede Dušana Vlahovića, u trku za potpisom mladon Srbina uključio se i Mančester siti. Kako piše ‘Atletik’, aktuelni šampion i tim koji drži prvo mesto Premijer lige želi da dovede Dušana Vlahovića, potovo jer su šanse da na ‘Etihad’ stigne Erling Haland, sve manje.

Isti izvor dodaje i da je na meti Sitija još jedan igrač pored Vlahovića, fudbaler Sosijedana, Aleksandr Isak. Njegova vrednost se procenjuje na oko 40 miliona evra, što je svakako dosta manje od cifre kojoj se Fiorentina nada od prodaje Srbina, te bi ovaj posao bio dosta ‘jeftiniji’ za ‘građane’, čiji trener Pep Gvardiola ipak kao prvu želju vidi nekadašnjeg igrača Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter