0
Fudbal

Fudbal UEFA Champions League season 2015-2016 Second qualifying round, First leg Partizan v Dila Gori (Gruzija) Veljko Paunovic Beograd, 14.07.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

REDING ISPAO OD TIMA IZ ŠESTE LIGE: Paunović nakon ‘blamaže’ poslao jasnu poruku!

Objavljeno: 09.01.22 u 08:24

Navijači nisu bili zadovoljni nakon meča!

FA Kup je jedno dosta specifično takmičenje jer neretko ukršta timove iz nižih liga, sa timovima iz Premijer lige ili Čempionšipa. Tako je Reding dobio za protivnika ekipu Kiderminstera iz šestog ranga engleskog fudbala. Nakon meča svi su bili šokirani, jer je autsajder slavio sa 2:1 i eliminisao tim koji sa klupe vodi Veljko Paunović.

‘U fudbalu je sve moguće. Ja uvek dajem svoj maksimum, pa šta se desi – desi se. Nastavićemo da radimo najbolje što možemo, a ja verujem. Verujem u sebe. Ne znate koliko mogu. Stvari s kojima se suočavamo su van naše kontrole, ali se mi koncentrišemo na ono na šta možemo da utičemo. Danas smo mogli da budemo bolji u drugom poluvremenu, ali smo igrali protiv iskusne ekipe. Januar će biti težak, još nismo u formi, ali smo hrabri i željni da napredujemo. Kada nam se vrate povređeni igrači bićemo jači. Preokrenuću ovu situaciju i za nekoliko meseci vodićemo drugačiji razgovor.’ – rekao je nakon meča srpski stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter