0
ATP

Tenis-Adria Tour 2020-Novak Djokovic-Press Conference Beograd, 25.05.2020. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©

OVO JE SRAMOTA NAD SRAMOTAMA: Vlada Australije preti Đokoviću – Možemo da ga uhapsimo i ako pobedi na sudu!

Objavljeno: 09.01.22 u 13:35

Evo njihovog odgovora.

Srpski teniser Novak Đoković, uložio je žalbu na odluku Vlade Australije da ga deportuju iz zemlje, a konačnu odluku doneće sud u noći između nedelje i ponedeljka po našem vremenu. Saslušanje prvog reketa sveta počinje tačno u ponoć a australijska Vlada je objavila odgovor na čak 13 strana.

– Ne postoji jasno pravilo niti sigurnost da stranac može da uđe u Australiju. Postoje kriterijumi po kojima mi to odobravamo i imamo svoje razloge da odbijemo vizu. Niko nije dao sigurnost osobi da će joj medicinsko izuzeće biti prihvaćeno, navodi se u pomenutom dokumentu.

Ono što je još važno i što govori o tiraniji koja se sprovodi u Australiji, piše u sledećem pasusu. Naime, tamošnja Vlada je poručila da i ako sud donese odluku da se Novak pusti iz karantina, oni i dalje mogu da ga stave u pritvor.

– Ako sud donese odluku da se optuženi pusti iz karantina na slobodu, mi i dalje možemo da ga stavimo u pritvor, bez obzira na odluku suda. Odluka suda da bude pušten na slobodu, ne garantuje da ga vlasti Komonvelta neće opet privesti, piše u odgovoru Vlade Australije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter