0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

‘NOVAČE, CELA ZEMLJA TI SE IZVINJAVA’: Član australijskog parlamenta se oglasio – ‘Ovo je sramota!’

Objavljeno: 09.01.22 u 16:19

Sve više ljudi staje uz Novaka Đokovića.

Australijski političar Krejg Keli i član parlamenta i predstavnik regiona Hjuz u Južnom Sidneju, objavio je video klip u kom se u ime svog naroda izvinjava Novaku Đokoviću.

– Ovim se izvinjavam zbog ponašanja viktorijanske državne Vlade i australijske federalne Vlade prema najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću. Ono što mu se desilo je sramota za našu naciju, to je pretvorilo našu naciju u međunarodnu sprdnju, poručio je Keli, pa dodao:

– To je čista politika i krivica viktorijanskog premijera Danijela Endruza, kao premijera Australije Skota Morisona. Obojica su odgovorni za ovu odvratnu sramotu koju su naneli naciji. Sve se vraća na jednostavan koncept, laburisti i liberali u našoj državi ne prate nauku, ne ispituju dokaze, već se samo igraju politike. To je ono što su ovi patetični političari uradili i time su osramotili našu naciju u međunarodnoj politici. Naši političari ne žele da govore istinu. Laburistička i liberalna politička partija u Australiji odbijaju da kažu istinu. Radije bi zaštitili svoju patetičnu reputaciju i narušili ugled Australiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter