0
Košarka

Marina Maljkovic Srbija kosarkasice reprezntacija 12.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MARINA MALJKOVIĆ OSTAJE SELEKTORKA SRBIJE: Potpisala je novi ugovor – ovo su detalji!

Objavljeno: 09.01.22 u 14:50

Ostaje uz naše devojke.

Naša trofejna selektorka Marina Maljković produžila je ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije koji je istekao krajem decembra 2021, pa će i u naredne dve godine sa klupe predvoditi našu žensku reprezentaciju na velikim takmičenjima, a prvo će biti kvalifikacioni turnir za Svetsko prvenstvo u Australiji, koji se u februaru 2022. godine igra u Beogradu.

BELGRADE, SERBIA – FEBRUARY 09: Head Marina Maljkovic of Serbia reacts during the FIBA Women’s Olympic Qualifying Tournament 2020 Group B match between Serbia and Mozambique at Aleksandar Nikolic Hall on February 9, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Marina Maljković je sa ženskom seniorskom reprezentacijom Srbije ostvarila najveće uspehe u istoriji naše ženske košarke – dva puta je bila šampion Evrope – 2015. u Budimpešti i 2021. u Valensiji, osvojila je bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Riju 2016. i na Evropskom prvenstvu u Srbiji 2019. godine.

Pojedini mediji pisali su o tome da će Marina Maljković postati selektorka Francuske, koja je u ovom momentu među najjačim selekcijama na svetu. Ipak, do toga srećom, nije došlo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter