Maik Zirbes Jacob Pullen Tarence Kinsey Miro Bilan Crvena Zvezda - Cedevita kosarka ABA regionalna liga 15.3.1016. Mart 15. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
in ,

HRVATSKI KOŠARKAŠ POSLAO JASNU PORUKU NAKON CIBONINOG RASKIDA SARADNJE SA SRPSKIM TRENEROM: ‘Sporazumni raskid je laž za javnost!’

Iskren je bio hrvatski centar..

Juče je stigla vest iz Hrvatske, da su doskorašnji šef stručkog štaba i Cibona sporezumno raskinuli saradnju. Nije se previše zalazilo u detalje, samo je rečeno da su Vladimir Vlada Jovanović i oni odlučili da se rastanu. Ništa čudno reklo bi se, ali se nedugo zatim putem Tvitera oglasio hrvatski internacionalac Miro Bilan i rekao:

‘Sporazumni’ raskid je u 97 posto slučajeva zapravo velika laž za javnost.’ – nije sigurno da li je mislio konrektno na ovu situaciju, ali se stiče takav utisak.

Bilan trenutno nastupa za ekipu urajinskog Promiteja.. Tokom dosadašnje karijere on je još nosio dres Šibenika, Zadra, Cedevite, Strazbura, Asvela, Dinamo Sasarija i gore pomenutog Prometeja.

loading...

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

HOROR ZA SENEGAL: Dva dana pred početak AKN čak devet zaraženih!

NEĆE MOĆI: Ministarka unutrašnjih poslova pokušala da odigra ‘prljav potez’, Novakovi advokati je sprečili u tome!