Kalidou Koulibaly UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Napoli in Belgrade, Serbia on September 18. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)
in

HOROR ZA SENEGAL: Dva dana pred početak AKN čak devet zaraženih!

Nije ni počelo, a već veliki problemi..

Afrički kup nacija trebao bi da počne u ponedeljak, ali postavlja se pitanje da li će doći do toga. Razlog je taj, što je čak devet reprezentativac Senegala pozitivno na COVID-19. Reč je o: Kalidu Kolibaliju, Eduardu Mendiju, Famari Diedou, Saliju Sisu, Bambi Dijengu, Mameu Tijamu, Pape Saru, Nampalisu Mendiju i Alfredu Gomisu.

U prvi mah se činilo da neće biti većih problema, jer je pozitivan bio samo Kulibali, međutim.. Ubrzo je još osam igrača dobilo pozitivne testove na koronavirus, pa se celokupna situacija dodatno zakomplikovala.

Ove godine se Kup afričkih nacija održava u Kamerunu, međutim videćemo koliko će ovo uticati na normalno odigravanje utakmica i da li će Senegal ostati na prvenstvu.

0
0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

REDING ISPAO OD TIMA IZ ŠESTE LIGE: Paunović nakon ‘blamaže’ poslao jasnu poruku!

HRVATSKI KOŠARKAŠ POSLAO JASNU PORUKU NAKON CIBONINOG RASKIDA SARADNJE SA SRPSKIM TRENEROM: ‘Sporazumni raskid je laž za javnost!’