0
Evropske lige

(191127) -- TURIN, Nov. 27, 2019 (Xinhua) -- FC Juventus's Mattia De Sciglio (R) competes during the UEFA Champions League Group D match between FC Juventus and Atletico Madrid in Turin, Italy, Nov. 26, 2019. (Photo by Federico Tardito/Xinhua)

GOLEADA NA OLIMPIKU: Tri gola za sedam minuta i preokret Juventusa, Pelegrini promašio penal i pokvario spektakl! (VIDEO)

Objavljeno: 09.01.22 u 21:47

Matija De Šiljo je junak ‘Stare dame’!

U okviru 21. kola nacionalnog prvenstva Italije, fudbaleri Rome ugostili su Juventus. ‘Stara dama’ je napravila čudo na slavnom ‘Olimpiku‘ i slavila je rezultatom 3:4. Gostujući sastav je u periodu od sedam minuta uspeo da postigne tri pogotka i režira preokret o kojem će se dugo pričati.

Izabranici Žozea Murinja došli su do prednosti u ranoj fazi utakmice. Mrežu crno-belih zatresao je bivši napadač Čelsija, Tami Abraham. Engleski reprezentativac upisao se u strelce u 11. minutu meča. Novu asistenciju upisao je Veretu.

Nije se dugo čekalo na promenu rezultata. Juventus nije pokazao mnogo toga, ali jasno je da Dibali ne smete ostaviti mnogo prostora. Argentinac je precizno šutirao sa ivice kaznenog prostora i doneo je izjednačenje gostujućem sastavu.

Veoma sadržajno prvo poluvreme završeno je rezultatom 1:1, a malo ko je očekivao da nastavak može biti toliko uzbudljiv.

Domaći navijaći su odmah nakon pauze imali razlog za radovanje. Henrik Mhitarijan doveo je Romu u vođstvo. Igrao se 48. minut kada se iskusni vezista upisao u listu strelaca.

Samo pet minuta kasnije Roma je uvećela prednost! Lorenco Pelegrini je zatresao mrežu Juventusa! Očekivalo se da će domaćin na rutinski način odratiti posao do kraja utakmice, ali onda je usledila fantastična reakcija crno-belih.

Morata je uposlio Manuela Lokatelija, a reprezentativac Italije je ublažio prednost Rome. Igrao se 70. minut kada je vezista zatresao mrežu domaćeg sastava.

Dva minuta kasnije Dejan Kuluševski je šokirao ekipu legendarnog Murinja. Švedski reprezentativac pogodio je za izjednačenje.

Nije bilo kraja uzbuđenjima na Olimpiku! Iskusni defanzivac, Matija De Šiljo, postigao je prvi ovosezonski pogodak i doneo neverovatan preokret Juventusu.

Roma je propustila priliku da pokvari slavlje gostujućeg sastava. Pelegrini je promašio penal u 83. minutu utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter