0
ATP

Fudbal, Qualifications for UEFA EURO 2012.Serbia Vs. Estonia.Milos Ninkovic.Belgrade, 08.10.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI SRPSKI REPREZENTATIVAC PORUČUJE IZ AUSTRALIJE: ‘Nadal je prekršio zakon, a o tome ovde niko ne piše!’

Objavljeno: 09.01.22 u 16:58

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde tvrdi da je Novak Đoković žrtva političke igre u Australiji.

Miloš Ninković je komentarisao situaciju vezanu za prvog tenisera sveta, te istakao da je i Rafael Nadal prekršio zakon.

Fudbaler Sidneja je poručio za ‘Kurir’ da je jedna stvar vezana za Španca promakla mnogima.

– Dosta tenisera je dobilo izuzeće na osnovu medicinske dokumentacije, a samo su Novaka zatvorili. Niko ne priča o tome, pošto ovde… Ako si australijski državljanin i nisi u zemlji, a imao si kovid u nekoj drugoj državi, ti ne možeš u narednih 14 dana da uđeš u Australiju. To važi za australijske, ali i sve ostale, poručuje Ninković i dodaje:

– Niko nije postavio pitanje… Sećam se da je Nadal objavio da je zaražen 20. decembra… I ušao je 30. ili 31. decembra u Australiju. Nije prošlo dve nedelje!!! O tome niko živ ne piše u Australiji, niti neko želi da postavi to pitanje. Kako se to desilo? I ovo govori da su oni znali od početka šta žele, odnosno da su pikirali Novaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter