0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Cukaricki v Crvena Zvezda Filip Stojkovic (L) Vujadin Savic (C) and Goran Causic (R) Beograd, 16.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VUJADIN SAVIĆ PORUČIO DA BI VOLEO DA SE VRATI U ZVEZDU: Ovo su njegovi planovi za nastavak karijere!

Objavljeno: 08.01.22 u 20:43

Navijači ga obožavaju.

Nekadašnji fudbaler i kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić je u intervjuu za Objektiv otkrio da bi voleo da se vrati u voljeni klub. Ipak, bio je iskren, rekavši da ne očekuje da će se to desiti.

– Voleo bih naravno da se vratim u Zvezdu, bio bih najsrećniji na svetu da karijeru završim u Crvenoj zvezdi, ali iskreno ne očekujem da se to desi, počeo je Savić i dodao:

Fudbal Super League Season 2018-2019
Proleter v Crvena Zvezda
Vujadin Savic
Novi Sad, 01.11.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

– Nikada ne znate šta donosi dan, a šta noć. Jedno je šta planirate, a drugo je šta vam je suđeno. Osećam se kao da imam 25 godina. Spreman sam, super se osećam na terenu i nadam se da ću igrati do 36, 37 godine života.

Vujadin je potom istakao da je zadovoljan sobom, kao i svojom karijerom, ali da je u pojedinim situacijama moga da donese i bolju odluku. Izdvojio je rani odlazak iz Zvezde, ali i promašenu prečku protiv Arsenala, kao nešto zbog čega žali.

Dejan Joveljic Vujadin Savic Filip Stojkovic Crvena Zvezda – Zemun, Superliga Srbije, Super liga Beograd, Srbija, Mart 9. 2019. 9.3.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

– Apsolutno sam zadovoljan sobom i svojom karijerom, sigurno da sam u nekim situacijama mogao da donesem bolju odluku, ali u tom trenutku sam smatrao da je to ispravno i tako sam postupao. Žao mi je što sam rano otišao iz Zvezde dok sam imao 19 godina, jer da sam ostao još godinu, dve u klubu siguran sam da bih napravio mnogo veći transfer i da bih imao više iskustva za sve izazove koji su me čekali u inostranstvu. Žao mi je prečke u Londonu protiv Arsenala, što se istorija posle 40 godina nije ponovila, i što nisam postigao gol u derbiju, zaključio je Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter