0
Evropske lige

Fudbal UEFA Europa League season 2014/2015 Partizan v Tottenham Hotspurs Roberto Soldado Beograd, 18.09.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VAŽNA TRI BODA ZA LEVANTE: Soldada i ekipu očekuje grčevita borba za opstanak! (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.22 u 16:49

Iskusni golgeter podsetio na najbolje dane!

Raspored LaLige je u 20. kolu spojio Levante i Majorku. Utakmica odigrana u Valensiji završena je rezultatom 2:0 u korist domaćeg sastava. Levante je osvojio veoma važna tri boda u borbi za opstanak koja im predstoji do samog kraja sezone. Ekipa Alesija Lišija nalazi se na začelju tabele sa 11 osvojenih bodova.

Na terenu u Valensiji našla su se dva povremena reprezentativca Srbije. Svih 90 minuta u redovima poražene ekipe zabeležio je Aleksandar Sedlar, dok je Nemanja Radoja dobio šansu da zaigra za Levante od 85. minuta utakmice.

Levante je do prednosti došao u 47. minutu. Iskusni španski golgeter, Roberto Soldado, podsetio je na najbolje dane svoje karijere. Bivši napadač Real Madrida i Totenhema, uputio je udarac po sredini gola i zatresao je mrežu Majorke. U ulozi asistenta našao se reprezentativac Makedonije, Enis Bardi. 

Majorka je u 68. minutu propustila idealnu priliku za izjednačenje. Sudija Vaskez je pokazao na belu tačku, a Brajan Olivan nije realizovao jedanaesterac.

Gosti su uspeli da dođu do izjednačenja u 82. minutu, ali je pogodak poništen nakon reakcije iz VAR sobe. Mladi Fer Nino nije imao sreće…

Konačan rezultat postavljen je u 7. minutu sudijske nadokande. Hose Luis Morales je matirao Rikelmea i osigurao pobedu domaćeg tima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter