0
ATP

SRĐAN ĐOKOVIĆ: ‘Stavili su ga da gleda u zid i ne može da vidi naše ljude ispred zatvora! Smešni ste i nećete uspeti da ga uništite’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.22 u 16:21

‘Želim da vidim osmeh kod vas i da damo podršku Novaku, da izdrži još 24 sata!’

Narod se i treći dan u nizu okupio ispred Narodne skupštine Republike Srbije. Razlog je dobro poznat – podrška Novaku Đokoviću. ‘Prvi reket sveta’ se još uvek nalazi u ‘hotelu’ za migrante u Melburnu. Okupljenim ljudima obratio se otac najboljeg srpskog sportiste, Srđan Đoković.

-Smešni ste i žalosni vi tamo koji hoćete da ga uništite, nećete uspeti jer su svi slobodarski narodi uz njega. Ne ljutimo se na njihov narod nego na njihove političare, jer da mu nisu dali dozvolu ne bi bi otišao tamo… Oni znaju da bez Novaka taj turnir nije to! Ovo je samo skup podrške Novaku Đokoviću, bez pozicije i opozicije. Ne zanima nas politika, mi se ovde skupljamo zbog našeg Noleta, ne zanima nas šta drugi pišu i misle da smo ovde politički, to nije istina – rekao je Noletov otac, a zatim nastavio:

-Ne znam da li ste videli snimak koliko je naših ljudi ispred tog zatvora gde je Novak, sa harmonikama, zastavama, pevaju srpske pesme. Novak ih nažalost ne vidi. Nažalost, one slike koje ste videli su od pre dve godine. Novak ne može da ih vidi, sada su ga stavili da gleda zid. Ali, čuje ih. Ništa mu ne mogu. Želim da vidim kod vas osmeh, da damo podršku Novaku da izdrži još 24 sata  – poručio je Srđan Đoković.

https://youtu.be/xJOxyc3Z8Fc

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter