0
Evropske lige

FOTO: Instagram/ 3gerardpique

PIKE JEDNOM FOTKOM DOKAZAO KOLIKO ZARAĐUJE U BARSI: Pogledajte sliku koja je potpuno uzburkala javnost u Španiji! (FOTO)

Objavljeno: 08.01.22 u 13:51

Ne brani se rečima, već argumentima.

Proslavljeni fudbaler Đerar Pike demantovao je tvrdnje da je najplaćeniji igrač Barselone. Nakon što se oglasio na Tviteru, javnost u Španiji ostala je zaprepašćena.

On je na pomenutoj društvenoj mreži objavio jednu fotografiju, na kojoj se nalazi cifra koja predstavlja polovinu njegove plate, koju je primio 30. decembra prethodne godine. Podsetimo, prethodne nedelje isplivale su informacije da španski defanzivac na Kamp Nou zarađuje godišnje 28 miliona evra.

Posle Pikea, najplaćeniji igrač jeste Serhio Buskets sa 23 miliona, potom idu Đordi Alba i Samjuel Umtiti sa 20, Ter Štegen zarađuje 14, a Dembele 12 miliona.

Pošto je Pike otkrio da mu polovina plate iznosi 2,3 miliona evra, možemo zaključiti da mu je cela tek 4,6 miliona, što je drastično manja u odnosu na pre smanjenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter