0
ATP

Novak Djokovic celebrates Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

OVO JE SUDIJA KOJI ĆE ODLUČITI O ĐOKOVIĆEVOJ SUDBINI: Raspitivao se za uslove u kojima je Novak trenutno, poznat je po pravednosti!

Objavljeno: 08.01.22 u 22:24

Sa nestrpljenjem čekamo njegovu odluku.

Agonija Novaka Đokovića u Australiji, blizu je kraja. Naime, najboljem teniseru na svetu, odbili su vizu, ali je on zajedno sa svojim advokatskim timom, napisao žalbu koju će razmotriti sudija Entoni Keli. Konačan rasplet saznaćemo u noći između nedelje i ponedeljka po našem vremenu.

Entoni Keli je inače jedan od najizvrsnijih sudija u Australiji. On je već upoznat sa detaljima ovog slučaja, a na saslušanju je iskazao zabrinutost za srpskog tenisera. Keli je upitao za stanje Novaka Đokovića, kao i da li uopšte može da vežba i da trenira u hotelu.

– Mislim da nije nerezonski ako upitam, da li taj hotel u kojem odseda Novak ima mesto na kojem može da vežba i trenira? Ne očekujem da odgovorite na to pitanje, ali je realno postaviti ga, istakao je Keli.

Keli takođe ima višegodišnje iskustvo, a u svojoj zemlji je poznat kao iskren i fer sudija. Iza sebe ima 35 godina rada, a svi koji su radili sa njim, kažu da je uvek bilo zabavno. Takođe, uvek je bio spreman da uči i prema rečima njegovih saradnika, pokazivao je često i humanu stranu. Sve to može da ide u korist Novaku Đokoviću, a čitava Srbija se nada da će on uprkos problemima, nastupiti na Australijan openu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter