0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVAKOV NAJVEĆI KRITIČAR TRAŽI OBJAŠNJENJE ZA MEDICINSKO IZUZEĆE: Moramo da znamo čemu to služi – neki nisu mogli da se vrate kućama!

Objavljeno: 08.01.22 u 23:57

On želi detalje o svemu.

Jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića Mats Vilander je u razgovoru za Tennis 365, pričao o situaciji koja je zadesila najboljeg na svetu. On je istakao da svi u tenisu žele Đokovića na terenu, ali da postoje propisi.

Svi u tenisu podržavaju ideju da Novaku nekako bi trebalo dozvoliti da igra, ali u isto vreme postoje pravila i propisi za obično Australijanca. Bilo je slučajeva kada neki od njih nisu mogli da se vrate kućama. Sve je sada na nadležnim organima, počeo je Vilander i dodao:

 

Moramo da znamo čemu služi medicinsko izuzeće. Jeste privatna stvar, ali bi to mnogo olkašalo stvari. Kako je došlo do toga da Đoković stoji ispred carinika i ovaj mu brani ulazak? Kako je došlo dotle? Zvuči kao da je Đoković mislio da je sve u redu, ali odjednom nije.

Za sam kraj, Vilander ističe da bi svi trebalo da se pokažemo kao ugledni građani, kao i da je siguran da drugi igrači žele da se Novak takmiči.

Siguran sam da drugi igrači žele da se Novak takmiči, ali je tenis globalni sport i moramo da se pokažemo kao ugledni građani. Da radimo ono što i drugi rade, zaključio je Vilander.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter