0
Fudbal

Sava Arangel Cestic Fudbal-UEFA U21 Qualifying round - Group H-Srbija v Ukrajina Stara Pazova, 03.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NIJE SE SNAŠAO: Fudbaler kojeg je Piksi zvao u reprezentaciju postaje slobodan igrač, iz Bundeslige se seli u Hrvatsku?!

Objavljeno: 08.01.22 u 14:51

Više nije igrač Kelna.

Srpski fudbaler Sava Aranđel Čestić nije se naigrao u Kelnu, pa je odlučio da napusti Bundesligu i krene u potragu za novim angažmanom.

Podsetimo, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković pozvao je Savu prošlog leta da se priključi nacionalnom timu, a za ‘orlove’ je debitovao na prijateljskoj utakmici sa Jamajkom.

Imali smo otvorenu situaciju sa Savom od letos i razgovarali smo sa njim o njegovim opcijama. Radi se o talentovanom defanzivcu koji sada treba da napravi sledeći korak u svom razvoju. Kroz konstruktivni razgovor došli smo do zaključka da je najbolje da raskinemo ugovor. Na ovaj način Sava može da se preorijentiše i napravi novi korak u karijeri – rekao je sportski direktor Kelna Jorg Jakobs.

Kako nemački Skaj prenosi, za Savu je zainteresovana Rijeka, koja je već stupila u kontakt sa visokim defanzivcem. Rijeka se trenutno nalazi na deobi prvog mesta u HNL sa Dinamom, pošto oba tima imaju po 40 osvojenih bodova.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter