0
Košarka

Bogdan Bogdanovic Novak Djokovic Fondacija Foundation 24.9.2015. (credit image & photo: © 2015 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com / STARSPORT)

‘NE MOŽETE DA PONIŠTITE VELIČINU’: Bogdan oduševio celu naciju, pred meč sa Lejkersima pojavio se u majici sa likom Novaka Đokovića! (FOTO)

Objavljeno: 08.01.22 u 10:21

I Bogdan Bogdanović je podržao najboljeg tenisera sveta.

U noći koja je iza nas, Atlanta je izgubila od Lejkersa u Los Anđelesu rezultatom 138:114, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je odigrao sasvim solidnu partiju, pošto je meč završio sa 15 poena.

Ipak, mnogo više se govori o Bogdanovom gestu pre utakmice, nego o samom meču. Naime, bivši košarkaš Partizana je u halu stigao u majici sa likom Novaka Đokovića, koji trenutno proživljava pravi pakao u Australiji.

– Ne možete poništiti veličinu – pisalo je na majici srpskog košarkaša.

Pored fotografije, Bogdan je na Instagramu dodao i hešteg na kom piše ‘Mi smo uz Novaka’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic)

Đođre Đoković, najmlađi Novakov brat, otkrio je u kakvom stanju se nalazi najbolji teniser sveta, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter