0
Kladionica

FOTO: MerkurXTip

MerkurXtip tiket dana: Raspucavanje u Frankfurtu

Objavljeno: 08.01.22 u 11:07

Što se fudbala tiče, danas će najveća pažnja biti usmerena ka Nemačkoj i Španiji gde nas očekuje nekoliko veoma zanimljivih duela.

Izabrali smo one za koje mislimo da moraju da „ispoštuju“ igrače, ali uz jedan skok do NBA lige i jedno od najvećih rivalstava između Njujorka i Bostona.

Boston – NY KnicksH1 (-6.5)(1.80)

Pre samo dva dana, Njujorčani su pobedili Boston posle sjajne partije Furnijea koji je upisao 41 poen, a oba tima ne blistaju ove sezone i imaju negativan odnos pobeda i poraza. Pred ovaj meč, Boston je uvek favorit na domaćem terenu što je pokazao već protiv „niksa“ ove sezone kada je slavio sa 114:107.Uz samo malo bolje procente šuta nego li neki dan, treba očekivati trijumf „seltiksa“.

Frankfurt – Dortmund GG&3+(1.65)

Ovaj meč ima veliku važnost za oba tima, Frankfurt je na 6. mestu, ali bi uz pobedu i malo sreće mogao na 3. mesto, a drugoplasirana Borusija iz Dortmunda bi pobedom iskoristila kiks Bajerna i smanjila zaostatak za liderom. U prvom kolu ove sezone „milioneri“ su slavili sa 5:2 pa ponovo treba očekivati golove.

Real Madrid – ValenciaI2+(2.30)

U poslednjih devet sezona u susretima ovih rivala viđali smo dosta golova, a Madriđani su uglavnom izlazili trijumfalno. Prošle sezone, na meču u prestonici, domaćin je na poluvremenu vodio 2:0 što je bio i konačni rezultat. Real ima pet bodova i meč više od Sevilje pa mu treba jedna dobra partija kako bi pokazao da nije izgubio oštrinu i da je i dalje glavni kandidat za titulu.

Greuther Furth – Stuttgart 2(1.97)

Kako sada stvari stoje, Grojter firt će teško obezbediti opstanak u Bundesligi i zato je favorit svako ko igra protiv njega. Daleko od toga da Štutgartu cvetaju ruže ove sezone jer se nalazi u opasnoj zoni, ali treba očekivati da „švabe“ nađu način da izađu iz krize. U prvom kolu šampionata, Štutgart je slavio kod kuće sa 5:1 pa je očekivanje slično i za ovaj meč.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter