0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

LUDA UTAKMICA U FRANKFURTU: Kostić asistirao, Ajntraht vodio 2:0, ali je onda usledio neverovatan preokret Borusije! (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.22 u 21:35

Ljubitelji fudbala su uživali.

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda savladali su Ajntraht rezultatom 2:3 i to nakon velikog preokreta. Gosti su ovim trijumfom stigli do 37. boda u sezoni i sada zaostaju 6 bodova za prvoplasiranim Bajernom.

Sam start meča apsolutno je pripao domaćima, a odličan je bio srpski reprezentativac Filip Kostić. On je u 15. minutu sjajno izveo slobodan udarac, dok se u šesnaestercu odlično snašao Bore i zatresao mrežu Borusije za 1:0.

Učestvovao je Filip i u drugom pogotku Ajntrahta, koji se dogodio nakon 9 minuta. Kostić je ubacio loptu sa leve strane, Kamada je pogrešio, ali je i jedan defanzivac Dortmunda takođe napravio grešku. Lopta je potom završila kod Bore, koji je postigao i drugi pogodak za svoj tim. Pogađali su domaći i stativu do kraja prvog dela igre, ali nisu uspeli da dođu do 3. pogotka.

Borusija je svoje motore upalila u drugom poluvremenu, a realizacija je stigla tek u 71. minutu. Holand je u jednoj kontri dodao Azaru, a on je pogodio mrežu domaćih za 2:1. Izjednačenje smo videli u 87. minutu, kada je Dahud sjajno igrao glavom.

Nakon samo 2 minuta, gosti su stigli i do vođstva, a strelac je ponovo bio Dahud. Borusija je tako nakon 7 godina savladala Ajtraht u Frankfurtu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter