0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO STARSPORT:

JOVANOVIĆ NAKON ŠOKANTNOG PORAZA DOBIO OTKAZ U HRVATSKOJ: Odlično su počeli sezonu, ali je onda usledio ogroman pad!

Objavljeno: 08.01.22 u 22:51

U klub je stigao početkom prošle godine.

Srpski trener Vladimir Jovanović više nije šef stručnog štaba zagrebačke Cibone, saopštio je hrvatski klub. Na sajtu Cibone, navodi se da je u pitanju sporazuman raskid saradnje, a u narednoj utakmici ekipu će voditi pomoćni trener Bariša Krasić.

– Ovim putem želio bih se u ima čitavog Kluba zahvaliti Vladimiru Jovanoviću na iznimnom trudu i pozitivnoj energiji koju je uložio u svoj rad kao trener KK Cibona. Kao vodstvo Kluba još jednom želimo istaknuti kako smo svjesni situacije i okolnosti koje su predstavljale poseban izazov u vođenju prve momčadi, a zbog čega još jednom ističemo zahvalu dosadašnjem treneru. Želimo mu puno sreće u daljnjoj karijeri te brojne uspjehe i pobjede, koje će svojim trudom i znanjem definitivno postići, rekao je direktor Cibone Marko Lukić.

Hrvatska ekipa je trenutno 8. na tabeli AdmiralBet ABA lige sa 5 pobeda i 9 poraza. Cibona je u regionalnom takmičenju zabeležila čak 6 poraza uzastopno, a kap koja je prelila čašu dogodila se u susretu domaćeg prvenstva. Tada je hrvatski tim poražen od Žaboka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter