0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 18: Lorenzo Insigne of SSC Napoli in action during the Group C match of the UEFA Champions League between Crvena Zvezda Belgrade and SSC Napoli at Rajko Mitic Stadium on September 18, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

INSINJE ŠOKIRAO ODLUKOM! ITALIJAN IMA NOVI KLUB: Zavrteće vam se u glavi kada vidite koliko će zarađivati! (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.22 u 18:48

Brzonogi ofanzivac u junu napušta Napoli!

Jedna od najvećih zvezda reprezentacije Italije, Lorenco Insinje, braniće boje Toronta od juna ove godine. Brzonogi ofanzivac ostaje u Napoliju do kraja sezone, a onda se seli u Kanadu gde će nastupati u MLS ligi.

Dugo se spekulisalo o tome gde će Lorenco nastaviti karijeru, a sama pomisao na ponudu Toronta zvučala je vrlo neozbiljno. Teško da se iko iz sveta fudbala nadao da će Insinje napraviti ovaj korak.

Italijanu ističe ugovor sa Napolijem na kraju sezone, pa se očekivalo da će klub spremiti novu ponuda za lidera tima. Međutim, ispostavilo se da je Napoli Lorencu ponudio ugovor sa manjom platom od dosadašnje. Ponuda kluba sa stadiona ‘Dijego Armando Maradona‘ nije mogla
da parira neverovatnoj cifri iz Kanade. Torotno će Italijanu plaćati čak 11 miliona evra godišnje.

-Želim da pozdravim navijače Toronta i da kažem da sam uzbuđen zbog nove avanture. Želim da zahvalim klubu i vidimo se u junu. Svi za jednog! –  poručio je reprezentativac Italije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter