0
ATP

Tennis-Novak Djokovic Odlazak na Olimpijske Igre Tokyo 2020 and head coach Dejan Stankovic Beograd, 20.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘IMA UNUTRAŠNJI MIR I NIKO MU NIŠTA NE MOŽE’: I Dejan Stanković je podržao Novaka, uputio je moćne reči na račun nesalomivog tenisera!

Objavljeno: 08.01.22 u 11:30

Na Novakovu stranu stao je i trener Crvene zvezde, Dejan Stanković.

Javnost širom sveta ostala je šokirana nakon što je Novak Đoković doživeo i više nego neprijatnu situaciju u Australiji. Već nekoliko dana, na račun srpskog asa pristižu poruke podrške sa svih strana.

U ‘red’ da Novaku pruži podršku, stao je i trener Crvene zvezde, Dejan Stanković.

Poznavajući Novaka, mislim da će svaku nepravdu pretvoriti u svoju snagu. Njemu je najvažnije da ima unutrašnji mir i to on ima, u to sam siguran. I ovo će se jednom zvati juče, iako je napravljena ogromna nepravda prema njemu – poručio je Stanković za „Telegraf“.

Popularni ‘Mister’ je ubeđen da će Novak iz svega ovoga izaći kao pobednik.

Moglo je to i drugačije da se uradi da su mu bar na vreme javili. On će ostati pobednik uprkos svemu što mu se dešava. Još jednom želim da naglasim da će on svu nepravdu pretvoriti u snagu, jer ima unutrašnji mir i niko mu ništa ne može – zaključio je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter