0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

DŽORDANA SU MRZELI RIVALI, A LEBRON SE PROVODI SA NJIMA: Bivši NBA košarkaš napravio zanimljivo poređenje – jasno je ko je za njega bolji!

Objavljeno: 08.01.22 u 20:19

Ovo je njegovo viđenje današnje lige.

Gotovo da se na svakom koraku susrećemo sa poređenjem između Majkla Džordana i Lebrona Džejmsa. Po mnogima, njih dvojica su zasigurno miljama ispred ostalih, ali je rat između pristalica jednog i drugog stalno prisutan na društvenim mrežama.

Jedni pričaju da se ranije igralo grublje, sa dosta više faulova, kao i da tenzija bila na znatno višem nivou. Dok ipak, drugi navode kako je današnja košarka svetlosnu godinu ispred one koja se igrala devedesetih, kao i da je u sadašnjoj NBA ligi, dosta više kvalitetnijih igrača. Tako je nekadašnji NBA košarkaš Al Herington napravio zanimljivo poređenje, koje je uključilo i Džejmsa i Džordana:

– Majkl Džordan je igrao u eri u kojoj su se protivnici mrzeli. Nisu se zezali jedni sa drugima, nisu bili drugari tokom pauze između sezona. Nije bilo: ‘Hajde da se nađemo tokom leta idemo u klubove i jurimo devojke’. Ništa od toga. Kada su igrali, bio je to rat, počeo je Herington i dodao:

– Lebron dominira u eri u kojoj su mu svi kao mlađa braća. Baš svi su mu braća. Sa kim se on zakačio? Sa kim? Sa kojom NBA zvezdom? Postoji li NBA ekipa sa kojom je Lebron bio u sukobu, kazao je Al Herington.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter