0
ATP

Boris Becker Beker Novak Djokovic Fondacija Foundation 24.9.2015. (credit image & photo: © 2015 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com / STARSPORT)

BIVŠI NOVAKOV TRENER SMATRA DA SRBIN PRAVI VELIKU GREŠKU: ‘Đoković ugrožava nastavak svoje karijere’

Objavljeno: 08.01.22 u 19:21

Nemac poručuje da bi  ‘prvi reket sveta’ trebalo da se vakciniše.

Novak Đoković je centralna tema svetskih medija. Iz minuta u minut stižu nove vesti, a neretko su svoje stavove iznosili i brojni poznati ljudi iz sveta sporta. Povodom aktuelnih deševanja i terora koji trpi ‘prvi reket sveta’, oglasio se Novakov bivši trener, Boris Beker. 

-Mislim da je napravio veliku grešku što se nije vakcinisao. Ugrožava nastavak svoje karijere i priliku da potvrdi svoje zvanje najboljeg svih vremena – kazao je Nemac i nastavio:

-Kada je stigao u Melburn, razmenio sam poruke sa Goranom Ivaniševićem. On je bio u posebnoj prostoriji, ostatak tima je dobio dozvolu da uđe u Australiju. Nisam razgovarao sa Novakom, ali bih mu rekao da se vakciniše. Hoće li to uraditi? Nisam siguran. On se čvrsto drži svojih uverenja. Ali ako to ne učini, za 10 godina će shvatiti da je napravio grešku. Ne radi se samo o Australiji. Biće mu teško da radi svoj posao bez vakcine. Možda se jednog dana vratimo u normalu, ali on ima 34 godine i nema mnogo vremena da ostvari svoje ciljeve – zaključio je Beker.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter