0
Evropske lige

FOTO: Unsplash

BARSELONA ISPUSTILA POBEDU PROTIV GRANADE: Real lako savladao Valensiju – Jović odmarao!

Objavljeno: 08.01.22 u 23:17

Novi peh za Katalonce.

Fudbaleri Barselone su u 20. kolu La Lige doživeli novi kiks, tako što su remizirali sa Granadom rezultatom 1:1. Gosti su do prednosti stigli preko Luka de Jonga u 57. minutu.

Ipak, momenat koji je preokrenuo tok meča, dogodio se u 79. minutu. Tada je Gavi dobio drugi žuti karton, pa je ranije morao na tuširanje. Granada je potom napadala, ne bi li došla makar do boda, što im je pošlo za rukom. Pogodak za 1:1 postigao je Puertas u 89. minutu.

Sa druge strane, Real u Madridu nije imao većih problema u susretu sa Valensijom. Domaći su slavili rezultatom 4:1, a susret je rešen već u 61. minutu.

Vođstvo Realu, doneo je Karim Benzema u 43. minutu sa bele tačke. Mnogo je lakše bilo u drugom poluvremenu, domaći su bili rasterećeni, pa je prednost duplirao Žunior u 52. minutu. Samo 9 minuta kasnije, isti igrač donosi 3:0 Madriđanima.

Utešni gol za Valensiju postigao je Guedes, nakon promašenog penala u 76. minutu, dok je konačan rezultat postavio Benzema u 88. minutu.

Real nakon ovog trijumfa ostaje lider španskog prvenstva sa 49 bodova. Sa druge strane Barselona je 6. sa 32 boda i očekuje ih velika borba za Ligu šampiona u nastavku sezone.

SVI REZULTATI:

Levante – Majorka 2:0

Real Sosijedad – Selta Vigo 1:0

Granada – Barselona 1:1

Real Madrid – Valensija 3:1

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter