0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

AKO DEPORTUJU NOVAKA – SNAĆI ĆE GA UŽASNA KAZNA: Evo kakva je procedura i čemu se nada srpski teniser!

Objavljeno: 08.01.22 u 21:09

Nadamo se najboljem.

Prvi teniser na planeti, Novak Đoković i dalje se nalazi u izolaciji u Australiji, nakon što mu je viza odbijena. Srbin sada čeka suđenje, gde će se razmotriti njegova žalba, a svi se nadamo da neće biti deportovan i da će imati priliku da se bori za istoriju.

Javnost je proteklih dana interesovalo jedno pitanje: „Šta će biti ako Novaka deportuju i kakve bi posledice snosio?“ Na to su odgovor dali pripadnici Pogranične službe Australije.

– Osoba kojoj je viza otkazana može da bude pod zabranom u periodu od tri godine da joj se izda makar i privremena viza. Period izuzeća će biti razmaran kao deo bilo koje nove aplikacije za vizu i može da bude odbačena u izvesnim okolnostima, sa naglaskom da se svaki slučaj sagledava sa svojim posebnim odlikama, istakli su iz Pogranične službe Australije.

Podsećamo, Novak je do sada u karijeri osvojio 20 Grend slemova, kao i Federer, ali i Nadal. Na Australijan openu, svom najtrofejnijem Grend slemu, imao bi priliku da se bori za istoriju i za 21. najvažniju titulu u tenisu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter