0
Evropske lige

Fudbal Soccer World Cup 2014 qualifiers match Belarus v France Frenck Ribery (L) goalkeeper Sergei Veremko and Alexander Martynovich (R) Gomel, 06.09.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VEČERA JE UPROPASTILA MEGA TRANSFER: Riberi je bio na pragu Real Madrida, a onda je ‘specijalna hrana’ promenila situaciju!

Objavljeno: 07.01.22 u 15:22

Pre više od deset godina, Frank Riberi je bio na korak od prelaska u Real Madrid.

O tome kako je propao taj transfer, govorio je bivši predsednik nemačkog giganta, Uli Henes. U tom periodu, Riberi je važio za jednog od najboljih fudbalera sveta, ali zbog nesuglasica sa Luj Van Galom nije bio zadovljan situacijom u Bajernu.

Real je želeo svim silama da u svoje redove dovede sjajnog Francuza, bio je spreman da napravi najveći transfer u istoriji do tog trenutka, a onda je jedna večera upropastila sve.

– Kada se činilo da je Riberijovoj priči u Bajernu stigao kraj, 2010. godine, jer su ga menadžeri već prodavali u Real, pozvali smo njega i suprugu na večeru. Moja supruga Susi spremila je specijalnu halal hranu (dozvoljena hrana u muslimanskoj veri) za Riberijevu suprugu Vahibu. Bilo nam je super i negde oko ponoći Vahiba je konačno rekla: ‘Frenk, ostajemo u Minhenu – rekao je Henes.

Podsetimo, Riberi je dres Bajerna iz Minhena nosio u periodu od 2007. do 2019. godine, i za to vreme upisao je 273 nastupa, dok se 86 puta upisao u strelce.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter