0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

TRABZONSPOR KORAČA HRABRO KA TITULI: Minimalac za 15. pobedu u sezoni! (VIDEO)

Objavljeno: 07.01.22 u 20:54

Kornelijus je heroj domaće ekipe!

U okviru 20. kola nacionalnog prvenstva Turske, fudbaleri Trabzonspora ugostili su ekipu Malatije. Domaćin je minimalnim rezultatom (1:0) stigao do 15. trijumfa u ovosezonskom takmičenju. Izabranici trenera Avčija hrabro koračaju ka ostvarivanju cilja – osvajanju šampionske titule. Trabzonspor je lider turskog prvenstva! Oni imaju utakmicu više, ali i čak 10 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Konjaspor.

Domaći su dominirali od samog starta utakmice, pa sve do poslednjeg sudijskog zvižduka. Trabzon je konstantno kontrolisao posed lopte, a uputili su čak 24 udarca ka golu protivničke ekipe.

Malatija se fokusirala na defanzivu! Gostujući sastav je zapretio samo u tri navrata, a nisu uspeli da pogode okvir gola.

Jedini pogodak na utakmici viđen je u 23. minutu. Danski reprezentativac, Andreas Kornelijus, postigao je 10. ovosezonski pogodak. Danac se najbolje snašao nakon centaršuta koji je stigao sa levog boka.

Malatija je nastavila niz loših rezultata! Tim sa začelja tabele ne zna za trijumf još od 22. oktobra 2021. godine, kada su na svom terenu savladali Altaj sa 2:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter