2
Domaći fudbal

Slavoljub Djordjevic Super liga Srbije Superliga, Vozdovac - Vojvodina 7.12.2021. Beograd Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

OZBILJNO POJAČANJE STIŽE U NOVI SAD: Mladi reprezentativac je prvo pojačanje Vojvodine, reč je o vrlo talentovanom napadaču!

Objavljeno: 07.01.22 u 11:52

Pred nastavak prvenstva, klubovi u Superligi Srbije su u potrazi za novim pojačanjima.

Vojvodina je jesenji deo prvenstva završila na 4. poziciji sa osvojenih bodova, osam manje u odnosu na trećeplasirani Čukarički. Tim iz Novog Sada je pronašao sjajnog napadača, i ugovor bi u najkraćem roku trebalo da se potpiše.

Naime, doskorašnji napadač Zete, Ivan Vukćević, prihvatio je poziv Voše te će se uskoro preseliti na sever Srbije. On je inače i mladi reprezentativac Crne Gore, a svojim sjajnim partijama zapao je za oko skautima ekipe koju sa klupe predvodi Slavoljub Đorđević.

U doskorašnjem delu sezone, Ivan je u dresu Zete odigrao 13 utakmica na kojima se pet puta upisao u strelce.

On bi sa novosadskim timom trebalo da potpiše ugovor na dve i po godine. Nakon praznika, ostaje da Vukćević završi sve formalnosti, pa se očekuje da Slavoljubu Đorđeviću bude na raspolaganju već na pripremama.

0
0

2 Komentara

  1. Uprava napolje! Gopodo Dunđerski i Đorđeviću odlazite iz Voše! Ovo što udruženim snagama radite jednom od najstarijih klubova u Srbiji, najblaže rečeno je – SRAMOTA. Nema rezultata-nema više položaja i privilegija, ostavka se dati mora…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter