0
Tenis

Novak Djokovic Alexander Zverev Adria Tour tennis tournament in Belgrade, Serbia 14 Jun 2020. 14.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

‘NIKADA NEĆU REĆI LOŠU REČ ZA NOVAKA’: Zverev sa ogromnom dozom poštovanja govori o Đokoviću, evo šta misli o aktuelnoj situaciji!

Objavljeno: 07.01.22 u 14:50

Mnogi iz sveta tenisa su prokomentarisali aktuelnu situaciju u Melburnu, u kojoj je glavni akter srpski as Novak Đoković.

Nakon meča ATP kupa, nemački teniser Aleksandar Zverev je izneo svoje mišljenje povodom skandala koji je potresao svet. Kao i uvek do sada, Zverev sa mnogo poštovanja govori o našem teniseru.

– Ovo je grend slem turnir koji je Novak osvajao devet puta. Bilo bi dobro za tenis da je on ovde. Ali, pravila su pravila. Nikada neću reći lošu reč za Novaka, ali ne znam dovoljno detalja da bih mogao da ga zaštitim – izjavio je treći igrač planete.

Podsetimo, na račun Novaka Đokovića lepe reči je uputio i Nik Kirjos.

– Stvarno verujem da je potrebno da se vakcinišemo. Uradio sam to, zbog zdravlja sebe i moje majke, ali… Način na koji mi trenutno vladamo Novakovom situacijom je loš, jako loš. Pogledajte sve „mimove“, naslove oko toga… On je jedan od naših najvećih šampiona, ali na kraju krajeva – čovek je. Postupajte bolje – jasna je poruka australijskog tenisera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter