0
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic Diony Lois Pablo Strahinja Erakovic Marko Gobeljic Novi Pazar - Crvena Zvezda Superliga Srbije Septembar 26. 2021., Novi Pazar, Srbija 26.9.2021. Belgrade Serbia foto: Nikola Mitic/STARSPORT

‘NADAM SE DA ĆU IMATI SREĆE KADA SE BUDE LOMILA ČESNICA’: Fudbaleri Crvene zvezde otkrili kako obeležavaju Božić, Gobeljić i Eraković imaju poruku za Delije!

Objavljeno: 07.01.22 u 13:49

Najradosniji srpski praznik budi najlepše emocije kod svih ljudi koji ispovedaju pravoslavnu veru.

Koliko je bitno provesti Božić uz porodicu, ispoštovati sve običaje i u miru obeležiti ovaj praznik imali smo priliku da saznamo od defanzivnih igrača Crvene zvezde Marka Gobeljića i Strahinje Erakovića.

Desni bek Crvene zvezde Marko Gobeljić od 2017. godine nosi dres Crvene zvezde, a kao što je i sam istakao ovogodišnji Božić je i najposebniji u njegovom životu s obzirom da će prvi put uživati u prazniku kao roditelj.

Sjajna godina je iza mene, kako na profesionalnom, tako i na privatnom planu. Ostvareni su veliki uspesi u 2021. godini koju će svi zvezdaši rado pamtiti. Pored duple krune, stigli smo i do najboljeg rezultata u Evropi u poslednjih 30 godina. Sa druge strane na privatnom planu su mi se zaista dešavale prelepe stvari, postao sam i otac, nema sumnje da ću se zauvek rado sećati 2021. godine. Iako je bila sjajna godina, moram priznati da smo jedva čekali odmor, prija nam vreme koje provodimo sa porodicama, imajući u vidu da smo često odsutni, a praznici su samo još jedan razlog za okupljanje i uživanje u prelepoj atmosferi koja je uvek prisutna u ovo doba godine – istakao je Gobeljić.

Govorio je Gobeljić i o običajima koje uvek ispoštuje kada je Božić u pitanju.

Naravno kao i u svakoj kući lomi se česnica to je nešto što je obavezno, zatim uvek imamo položajnika koji dolazi u kuću. Božić je definitivno naš najlepši praznik, a ja sam veoma srećan što ću ove godine imati priliku da ga provedem u krugu najbližih, a pre svega naravno supruge i ćerke koje će ovaj Božić učiniti posebnim. Naravno iskoristio bih priliku da našim navijačima čestitam Božić, poželim sve najlepše u novoj godini i poručim da uživaju sa svojim porodicama u prazničnoj idili – zaključio je Gobeljić.

Najlepše želje za sve navijače Crvene zvezde imao je i mladi Strahinja Eraković koji je u toku prethodne polusezone stekao veliko poverenje šefa stručnog štaba Dejana Stankovića.

Pre svega bih želeo da našim vernim navijačima poželim srećan Božić, da uživaju u našem najradosnijem prazniku sa svojim porodicama, kvalitetno provedu vreme i na pravi način započnu ovu 2022. godinu. Božić je praznik koji nas uvek vraća porodici i zaista nema lepšeg vremena nego provedenog tokom praznika sa najbližima, a upravo to nam najviše nedostaje u toku sezone. Kao i svake godine Božić ću provesti sa najdražim ljudima, ispoštovati sve običaje i nadam se imati sreće kada se bude lomila česnica – poručio je Eraković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter