0
Evrokupovi

FOTO: Youtube screenshot

GVARDIOLINA EKIPA LAKO DO ČETVRTOG KOLA: Rutinska pobeda! (VIDEO)

Objavljeno: 07.01.22 u 23:55

Ubedljiv trijumf bez poteškoća!

U okviru 3. kola FA Kupa, Mančester Siti je opravdao ulogu favorita i savladao Svindon. Bez obzira na izmenjen sastav izabranici Pepa Gvardiole su na rutinski način ostvarili trijumf. Siti je slavio sa 1:4 pred skoro 15 hiljada navijača u Svindonu.

Niželigaš je pružio svoj maksimum, ali nije na adekvatan način uspeo da se suprotstavi favorizovanom rivalu.

Ekipa sa ‘Etihada‘ je do prednosti stigla u 14. minutu. Palmer je uposlio Bernarda Silvu, a Portugalac je zatresao mrežu domaće ekipe.

Prednost je duplirana u 28. minutu. Kevin De Brujne je asistirao na prepoznatljiv način, dok se u listu strelaca upisao brazilski reprezentativac, Gabrijel Žezus.

Igrao se 59. minut kada je Ilkaj Gundogan rešio pitanje pobednika! As reprezentacije Nemačke krunisao je kvalitenu partiju pogotkom.

Žezus je propustio priliku da se ponovo upiše u strelce. Brazilski napadač nije realizovao kazneni udarac u 62. minutu igre.

Mekardi je obrdaovao publiku u 78. minutu. Hari je iskoristio asistenciju Vilijamsa i ublažio prednost gostujućeg sastava.

Konačan rezultat postavljen je u 82. minutu. Nakon asistencije u prvom poluvremenu, mladi Kol Palmer je postigao pogodak u 82. minutu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter