0
Košarka

(190906) -- WUHAN, Sept. 6, 2019 (Xinhua) -- Stefan Jovic of Serbia gestures during the group J match between Serbia and Puerto Rico at the 2019 FIBA World Cup in Wuhan, capital of central China's Hubei Province, Sept. 6, 2019. (Xinhua/Xiao Yijiu)

GOTOVO JE: Stefan Jović konačno potpisao ugovor, navijači ‘pucaju’ od sreće!

Objavljeno: 07.01.22 u 12:19

Srpski plejmejker ima novi angažman.

Navijači Crvene zvezde su se potajno nadali da bi srpski reprezentativac Stefan Jović mogao da dođe na Mali Kalemegdan, ipak, to se neće desiti pošto je sjajni plejmejker potpisao ugovor sa novim klubom.

Naime, on je baš danas, na Božić, ozvaničio saradnju sa grčkim velikanom, Panatinaikosom. Za Jovića je sjajno počela 2022. godina, a prethodnu će pokušati što pre da zaboravi, pošto se suočio sa brojnim povredama.

Bivši plej Crvene zvezde će dres Panatinaikosa nositi do kraja ove sezone, s tim što postoji opcija da se saradnja nastavi i u sezoni 2022/23.

Iskusni plejmejker je u karijeri nosio dres Sloge, Radničkog iz Kragujevca, Crvene zvezde, Bajerna iz Minhena i Himkija. Za seniorsku reprezentaciju Srbije debitovao je na Svetskom prvenstvu 2014. godine, kada je osvojio srebrnu medalju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter