0
Kladionica

FOTO: MerkurXTip

MerkurXtip tiket dana: Osveta Bavaraca u najavi

Objavljeno: 07.01.22 u 10:20

Praznična ponuda je sve bolja jer je završena zimska pauza za čak tri od pet najkvalitetnijih liga Evrope.

Na oprez poziva situacija sa pandemijom i treba dobro pogledati ko će u kakvim sastavima nastupati ovog vikenda, ali smo za vas izabrali četiri današnje utakmice koje nikako ne treba propustiti.

Bordeaux – Marseille2(1.65)
U duelu dva tima koja su obeležila pojedine epohe francuskog fudbala i nebrojeno mnogo puta odlučivala o raspodeli mesta u samom vrhu, sada je situacija potpuno drugačija i naginje na stranu Marseja. Bordo je na ivici opasne zone sa samo bodom više od ugroženih ekipa, a pred ovaj meč sa kvalitetnim Marsejom ne može da računa na čak 12 igrača koji će izostati zbog povreda, bolesti i reprezentativnih obaveza. Zato bez puno razmišljanjatreba „pogurati“ dvojku.

Bayern – M’Gladbach 1&GG (2.27)
Bajern je u trci sa samim sobom za novu titulu u nizu jer beži drugoplasiranoj Borusiji čak devet bodova. Danas igra sa Borusijom iz Menhengladbaha kojoj ne cvetaju ruže, a sve posle zaista dobre prošle sezone. Bavarci su u seriji od sedam pobeda, od čega pet u Bundesligi i favoriti su u današnjem meču, a očekuje se revanš za neverovatni poraz u Kupu kada je Borusija slavila sa 5:0. U prvom delu sezone, ova dva tima podelila su bodove – 1:1.

Santa Clara – Sporting2&2-4(2.15)
Sporting će do kraja sezone igrati tango sa Portom za titulu šampiona. Ova dva tima su se osamila na vrhu tabele i izjednačena su, pa ne treba očekivati puno njihovih kikseva do samog kraja. Što se Santa Klare tiče, blizu je zoni ispadanja pa joj svaki bod znači, ali je teško za očekivati da bi to moglo da se desi danas protiv aktuelnog šampiona koji je u seriji od devet vezanih pobeda protiv ovog rivala.

Amorebieta – Tenerife 2(2.42)
Sećamo se Tenerifa kao ekipe koja je znala često da iznenadi one najbolje na svom terenu u najjačoj diviziji španskog fudbala, a sada želi povratak u elitu. Trenutno je blizu vrha i kasni svega četiri boda za drugoplasiranim Eibarom. Amorebijeta je jedna od ekipa iz donje polovine donjeg doma La lige 2, pa se gost nameće kao favorit, posebno što je u prvom delu sezone slavio pobedu kod kuće od 2:1.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter