0
Domaći fudbal

FOTO STARSPORT:

ZVEZDIN BISER OTKRIO KO GA ČINI BOLJIM: Posle jedne loše utakmice, više nisi toliko dobar – u derbijima sam uvek pobeđivao!

Objavljeno: 06.01.22 u 22:05

Naredne godine više nije bonus.

Mladi defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković je u intervjuu za Objektiv pričao o svom ulasku u prvi tim, Dejanu Stankoviću, potencijalnim transferima, ali i raznim drugim stvarima. Za početak, Erkaović je otkrio kakav uticaj na njega ima iskusni Aleksandar Dragović i koliko mu zapravo pomaže.

– Sjajan uticaj ima na mene, čovek je za desetku, što bi se reklo, a još je bolji igrač. Dosta mi pomaže na terenu i van njega. Stvarno sjajan momak i znači mi što mogu da igram sa takvim igračem, počeo je Eraković.

Strahinja Erakovic Superliga Srbije, Crvena Zvezda – Vozdovac Super Liga 1.12.2021. Beograd Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Eraković je pričao i o komentarima navijača, koji su ga prozvali novim Nemanjom Vidićem. Ipak, defanzivac crveno-belih je ostao prizeman, a imao je i odličnu poruku za čitavu javnost.

– Ljudi ovde kad odigraš par dobrih utakmica, odmah ti daju takav nadimak, a kada odigraš loše onda nisi dovoljno dobar, i to tako ide u krug. To je sve normalno, a na meni je da nastavim da još mnogo radim na sebi, da bih uspeo da dostignem takav nivo, kao što je Nemanja Vidić.

Strahinja Erakovic UEFA Europa League Crvena Zvezda – Mitjiland 4.11.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dok je nastupao za mlađe kategorije Zvezde, crveno-beli su dominirali u večitim derbijima. Ipak, na kraju svega toga, samo on je uspeo da pronađe put do seniorskog tima.

– Uvek sam skoro pobeđivao u derbijima u mlađim selekcijama, možda smo jednom ili dvaput izgubili samo. Verovatno je moglo više igrača iz moje generacije da se probije do prvog tima, ali nekad moraju neke stvari da se poklope, a i nije na meni da pričam o tome, zaključio je Eraković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter